Wat is een Healing

Een healing kun je beschouwen als een energetische massage het stimuleert beweging in wat vast zit, verheldert wat troebel is en brengt evenwicht waar disbalans is. Een healing kan je helpen om je eigen ruimte ten volle te benutten, en herkenbaar te zijn voor jezelf en voor anderen.

De energie in je lijf en in de ruimte om je heen kan zich vermengen met invloeden van buiten, opvattingen van binnen, ervaringen uit het verleden en zorgen voor de toekomst. We slaan allerlei informatie en ervaringen op. Door een healing kan de energie weer stromen door je hele systeem en oude informatie en ervaringen kunnen worden losgelaten.

Een healing biedt je ontspanning, ruimte en inzicht. Het maakt dat je lichamelijk, emotioneel en geestelijk stabieler voelt. Vanuit de nieuw gevonden balans kun je weer beter functioneren en is er meer ruimte voor groei.

Als je een healing ontvangt hoef je niets anders te doen dan te gaan zitten, adem te halen en af en toe je naam te noemen, je kunt dit ook met je ogen dicht.