Wat is een Reading

Een aurareader is getraind in het waarnemen en interpreteren van het energieveld van je fysieke lichaam, je uitstraling van lichaam en geest. Alles wat je denkt en voelt straal je uit. Een aura reading geeft inzicht in jezelf en je situatie. Het gaat over wie jij echt bent en waar je staat en wat je van daaruit werkelijk wilt.

Een reading gaat over de verbinding met je wezen, je kern, je ziel. Die bevat dieper liggende informatie over jezelf die inzicht kan geven over de invloeden in je leven.

Gedurende een reading maak ik contact met je wezen door het vragen van je naam en stem ik mij vanaf een neutraal punt af op die informatie die ik waarneem van jouw wezen, zoals kleuren, beelden, vormen, emoties, sferen en energiestromen.

Ik vertel je wat ik waarneem met als doel om die krachten en energieën die in jouw leven spelen naar voren te halen. Hierdoor krijg je verheldering over wie je bent en waar je staat vanuit dit wezenlijke perspectief.

Het lezen van het aura kan interessant zijn om te zien:

• hoe het met je gaat, waar je nu bent, welke emoties er spelen
• hoe je gronding is en hoe je je eigen ruimte neerzet
• wat je beïnvloedt, wat de onderliggende stromen zijn
• wat je belemmert
• wat je nodig hebt
• hoe kun je het bereiken

Je kunt ook aangeven wat jouw vraag is waarover de reading moet gaan. Een specifieke vraag of thema: een nieuwe levensfase, stress of angst, rouw, burnout, relaties, seksualiteit, geld, werk, verhuizen, familie, zwangerschap, vorige levens...

Het belangrijkste is dat je gezien wordt op wezensniveau. Je krijgt van de reader een ’hallo’ naar wie jij bent en hoe jij het leven aan het leven bent. Jouw wezen geeft precies de informatie door wat jij nodig hebt.

Hierin gezien worden is op zich al helend. Respect en integriteit staan hierbij voorop, werkend vanuit liefde en licht.
Een reading of healing heeft daarom vaak een diepe werking. Ook onbewust kan veel in gang worden gezet. De effecten kunnen nog lang merkbaar zijn.

Een reading geeft in ieder geval inzichten. Soms weet je het onbewust allemaal al wel maar is het prettig het door iemand anders bevestigd te krijgen. Soms worden ook dingen duidelijk waar je al wel een vermoeden van had maar wat je niet kon pakken.

Een reading duurt ongeveer anderhalf uur.